Régi és új hagyományok a bobai Manó-bálon

Remek hangulatban zajlott péntek délután intézményünk évenként megrendezésre kerülő Manó-bálja, ahol a Luca-nap hagyománykörének ősi elemei ezúttal is rendszeresen megcsillantak a színes programokban.

A parketten kisebb-nagyobb boszorkányok ropták a táncot daliás manókkal, akik jelmezeiket arcfestéssel és lufiból hajtogatott kiegészítőkkel tehették még ötletesebbé. A Luca nevű boszorkákat megkülönböztetett figyelemben részesítettük, a legendás Luca-széke a modern „zenélő székek” játékában köszönt vissza, és kis fantáziával még az is elképzelhető, hogy nyomokban „lucabúzából” készült az a rengeteg finom szendvics, sült krumpli és cukrászsütemény, mellyel a délután folyamán degeszre tömhettük magunkat. A rajzpályázat legelőkelőbb helyezését az első osztályosok pályamunkája nyerte el.

A rendezvény sikeréért ezúttal is sok embert illet köszönet. A programok nem lehettek volna ilyen sokrétűek Cinti néni és Mónika néni ötletei, valamint lelkes szervezőmunkája nélkül. A sok ínycsiklandó finomságot, a művészi arcfestést és zseniális lufi hajtogatást már évek óta Magyar Tibor, Molnár Tamás, Kovács Péter, Kurucz Iván nagylelkű felajánlásának köszönhetjük. Hatalmas dicséret illeti a színpadon működő lelkes stábunkat: Ricsi bácsit, Németh Kevint, Balhási Ábelt, Zsoldos Dominiket a színvonalas zeneszámokért és a jó hangulat fenntartásáért, valamint Nagy Viktóriát a szívet melengető, „ingyenes ölelésekért.”   

Találkozunk a jövő évi Manó-bálon!

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács