TÁJÉKOZTATÁS A JÚNIUS 2 – 15-ig, és a 2-26-ig TERJEDŐ ISKOLAI RENDSZERRŐL

Kedves Szülők, Gyerekek!

A jogszabály szerint a tanév végéig, azaz június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli digitális munkarend. Iskolai tanítás nem lesz (nem kötelező az iskolalátogatás), a gyerekek a tanév végig otthon tanulhatnak.

2020. június 2. (kedd) és június 15. (péntek) között lehetőség van az iskolában, előre egyeztetett időpontban korrepetálás igénybevételére.Az érintett tanulók gondviselőivel az osztályfőnökök felveszik a kapcsolatot .Amennyiben a szülő és a gyermek élni kíván a felajánlott lehetőséggel, a tanuló adott tárgy felszerelésével és eszközeivel, egyeztetett időpontban az iskolába bejöhet.

Továbbá tájékoztatom Önöket, hogy június 2. (kedd) és június 26. (péntek) között lehetőség van az iskolában felügyelet igénybevételére, amit írásban kell jelezni az intézmény felé. Ezeken a napokon 8-tól 16 óráig biztosítunk felügyeletet. (Csak azon tanulóktól várunk visszajelzést, akik ezt igénylik)

A TANULÓK SZÁLLÍTÁSÁT MINDEN ESETBEN - KORREPETÁLÁSRA ÉS FELÜGYELETRE - A SZÜLŐ OLDJA MEG (naponta, reggel, és délután), mivel nem lesz szervezett gyermekszállítás (iskolabusz).

Ebben az időszakban természetesen minden tevékenységet a járványügyi helyzet határoz meg, ezért fokozott mértékben kell figyelemmel lenni gyermekeik egészségére. Intézményünkben a takarítás és a fertőtlenítés zavartalan, az ügyeletet kérő gyerekek részére a kézfertőtlenítés megoldott, de maszkot és kesztyűt nem tudunk biztosítani.Továbbá szeretném jelezni, hogy amennyiben a közösségbe érkező gyermeken az alábbi tüneteket (láz, hőemelkedés, bágyadtság, hányás, hasmenés, köhögés, tüsszögés, orrfolyás, egyéb betegségre utaló jel) észleljük, a szülő – tájékoztatás után – köteles gyermekét a legrövidebb időn belül hazavinni.

Az ügyeleten megjelenni csak előzetes egyeztetés után lehetséges, az engedély nélkül megjelenő tanulók nem léphetnek be az iskola épületébe. Kérjük, a  szülők ne kísérjék be gyermekeiket az iskola épületébe. Az ügyelet ideje alatt az étkezést az iskolai időszaknak megfelelően, a megszokott módon, térítés ellenében vehetik igénybe.

Tisztelettel kérem a szülőket, hogy a tervezhetőség és a biztonsági intézkedések maradéktalan betartása, megszervezése érdekében az ügyeleti és az étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) iránti igényeket az alábbi adatok megadásával jelezzék 2020. május 29. (péntek) 16 óráig, a bobaiskola@gmail.com email címre.

- Tanuló(k) neve, osztálya:

- Felügyeletet igénylek                ……………… óráig.

- Választható napok:

június 2., 3., 4., 5., 8., 9., 10., 11., 12., 15., 16., 17., 18., 19., 22., 23., 24., 25., 26.

- Étkezést:         igénylek (tízórai, ebéd, uzsonna)                         VAGY                   nem igénylek

- Szülő aláírása:

 

Együttműködésüket és visszajelzéseiket megköszönve, tisztelettel:

Boba, 2020. május 26.

  Kurucz Krisztina

tagintézmény vezető

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács