Együttműködés a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel

Művészeti iskolánk 3 évre szóló együttműködési megállapodást kötött ez év április 1- től a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel.

A tanulók képességkibontakoztatásának elősegítésére létrejött - pályazat által megvalósuló- közös projekt alatt első körben iskolánk két pedagógusa, Németh Gyöngyi és Sziráczky Rita egy 3 hónapos képzésben vesz részt, amely alatt elsajátítják egy új, korszerű, a diákok képességeinek megmutatását még jobban segítő ön- és társismereti modulcsoport alkalmazási módjait. A második szakaszban pedig - a jövö tanévtől kezdődően - a modult heti rendszeresseggel alkalmazzák is, beépítve az új módszert a művészeti órákba a modern tánc és a színjáték tanszakon.

Az egyetemmel közös munka tovabbi hozadékaként tanulóinknak alkalmuk lesz színházi és mozgásművészeti előadásokat látogatni Budapesten, interaktív előadásokon részt venni, tánc- és színművészekkel együtt dolgozni, táborozni.

Az egyetem támogatja továbbá a diákok előadóművészeti kezdeményezéseit és a tervek szerint új fórumokon is kapnak majd lehetőségeket tehetségük megmutatására. 

A közös munka részeként a két intézmény informális, tanórán kívüli programok, - kiemelten képességfejlesztő és tehetséggondozó programokat - szakmai napok, workshopok szervezését tervezi a következő 3 évre. 

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács