Országos győzelem asztaliteniszben

Poór Balázs 5.a osztályos tanulónk képviselhette a nyáron Magyarországot az Euro Mini Champs elnevezésű francia nemzetközi asztalitenisz-bajnokságon, majd a hazai évadnyitó ranglistaversenyen is remekelt.

Augusztus hónapban az Euro Mini Champs elnevezésű francia nemzetközi asztalitenisz-bajnokságot 15. alkalommal rendezték meg Strasbourgban. Összesen 28 országból – Európán kívül Japánból és az Egyesült Államokból – érkeztek sportolók.

A Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség mindössze tíz versenyzőt nevezhetett a viadalra. Poór Balázs, 5.a osztályos tanulónk második a magyar ranglistán, ennek köszönhető a meghívása. A magyar válogatottban Balázs az U11-es korosztályban áll rajthoz. Két csoportkört követően a vigaszversenyen három győzelem és két vereség után az 57. helyet szerezte meg. Összesen 5 győzelmet és 6 vereséget - és természetesen nemzetközi tapasztalatot - szerzett eme rangos versenyen.

Ezt követően, az évadnyitó hazai ranglistaversenyen, augusztus 28-án Budapesten a dobogó legfelső fokára állhatott, első országos győzelmét aratva az U11-es korcsoportban.

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács