Szökős 35 jubileumi est, reményikes néptáncosokkal – fotógaléria, video

Kerek egy hónappal ezelőtt rendezett jubileumi gálaestet a harmincöt éves ELTE SEK Szökős Néptáncegyüttes, melyen iskolánk csoportjai is színpadra léptek. Az este legemlékezetesebb pillanatait Büki László fotóival idézzük fel.

 

Művészeti iskolánk néptánc tanszaka a kezdetek óta szoros kapcsolatot ápol a Szökős Néptáncegyüttessel – amely szakmai és anyagi hátterével egyaránt segíti néptáncos gyermekközösségeink fejlődését. Az elmúlt tíz esztendőben a Reményik iskola csoportjai számos alkalommal lehetőséget kaptak a bemutatkozásra a Szökős folkestjein, s a felnőtt közösség is gyakran gazdagította iskolánk rendezvényeit. A február 4-én, az Agora MSH-ban rendezett „Szökős35” jubileumi gála újabb ünnepélyes alkalmat jelentett, melyen négy közösségünk szerepelhetett egy színpadon a harmincöt éves műhely jelenének és múltjának táncosaival. Ráadásul, a Szökős tagjai között számos egykori diákunkat üdvözölhettük.

 

Az esemény megvalósítását a Csoóri Sándor Alap, a Kulturális és Innovációs Minisztérium, Szombathely MJV. Önkormányzata, valamint Vas Vármegye Önkormányza támogatta. Köszöntőt mondott Dr. Nemény András – Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, Lenkai Nóra – az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektori biztosa, valamint V. Németh Zsolt államtitkár – a magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos.

https://www.youtube.com/watch?v=MGuqyPb1GVY

 

 

 

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács